fbpx

Ο Θωμάς Κρασώνης στην Αμερική για το Πρωτάθλημα Nascar!

Ο Θωμάς Κρασώνης στην Αμερική για το Πρωτάθλημα Nascar!

Σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Θωμάς Κρασώνης θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς είναι ο ένας από τους δύο Ευρωπαίους οδηγούς που προσκλήθηκαν από το αμερικάνικο Πρωτάθλημα Nascar για να δοκιμάσουν την αγωνιστική… τύχη τους στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού!

Ο Κρασώνης, ο οποίος συμμετέχει στην κατηγορία Pro στο Πρωτάθλημα Euro Whelen Nascar την τελευταία τριετία, ξεχώρισε με το ταλέντο και την ταχύτητά του και σε μερικές εβδομάδες θα ταξιδέψει στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα εβδομαδιαίο camp προπονήσεων σε οβάλ πίστες.

Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι αναγκαία, προκειμένου να «γράψει» χιλιόμετρα και τον Φεβρουάριο του 2023 να λάβει μέρος σε τρεις αγώνες, οι οποίοι θα «μετρήσουν» στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει βαθμούς για να του χορηγηθεί η ειδική άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Nascar του 2023.

Όπως δήλωσε στο Apexsports, «πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να μπορέσουν οι δοκιμές και οι αγώνες να με βοηθήσουν να εξοικειωθώ με τις οβάλ πίστες, κι εν συνεχεία να ξεκινήσει με τη συμμετοχή μου στο Nascar ARCA Menards Series, μία από τις τρεις υποστηρικτικές διοργανώσεις στο Nascar Cup Series. Φυσικά ο στόχος είναι να φτάσω στο μεγάλο Πρωτάθλημα, περνώντας από το Xinfinity Series, όμως αυτό έχει ένα βάθος τουλάχιστον τριών ετών».

Ο ταλαντούχος Έλληνας οδηγός ήδη ετοιμάζεται ψυχολογική για την μεγάλη πρόκληση που τον περιμένει, καθώς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας οδηγός στην  ιστορία του motorsport της χώρας μας, ο οποίος θα λάβει μέρος σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα