fbpx

MotoGP: Επιστροφή του Ντανίλο Πετρούτσι

MotoGP: Επιστροφή του Ντανίλο Πετρούτσι

Νικητής δύο αγώνων στο MotoGP, ο Ντανίλο Πετρούτσι κάνει την έκπληξη και επιστρέφει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ως αντικαταστάτης του Χοάν Μιρ για το Γκραν Πρι Ταϊλάνδης.

 Ο Μιρ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2020, βρίσκεται εκτός δράσης από την στιγμή που υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο στον πρώτο γύρο του Γκραν Πρι Αυστρίας τον Αύγουστο. Μένοντας εκτός από το Μιζάνο, ο Μιρ προσπάθησε να επιστρέψει στην Αραγονία ωστόσο αποσύρθηκε το Σάββατο και έμεινε εκτός δράσης και από το Γκραν Πρι Ιαπωνίας.

 Η αποκατάσταση του τραυματισμού δείχνει να παίρνει περισσότερο χρόνο από την αρχική εκτίμηση και στόχος είναι πλέον η επιστροφή για λογαριασμό της Suzuki στο Γκραν Πρι Αυστραλίας σε δύο εβδομάδες και η ιαπωνική ομάδα κάλεσε τον πρώην αναβάτη της Ducati.

 «Δεν χρειάζεται να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ταϊλάνδη με την Suzuki. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και είμαι πολύ περίεργος να οδηγήσω την GSX-RR και να τη δοκιμάσω. Δείχνει πολύ γρήγορη και όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ικανή να παίρνει νίκες», είπε ο Πετρούτσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα