fbpx

F1: Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στην Alfa Romeo

F1: Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στην Alfa Romeo

Λίγες ημέρες έμειναν για το αγωνιστικό τριήμερο της Σιγκαπούρης, με την Alfa Romeo να προετοιμάζεται πρώτα για την αυριανή ανακοίνωση, η οποία θα γίνει στις 12.15 ώρα Ελλάδας.

Σε ανάρτηση στης στο Twitter, η Ιταλική ομάδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά αύριο, μείνετε συντονισμένοι», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ανάρτηση τη συνοδεύει μια φωτογραφία τίγρης και αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Οι οδηγοί της τη νέα σεζόν

Η Alfa Romeo έχει εξασφαλισμένη τη μία από τις δύο θέσεις των οδηγών για το 2023. Ο Βάλτερι Μπότας έχει συμβόλαιο για την σεζόν 2023-24, ενώ το ίδιο δεν ισχύει για τον Γκουανγιού Ζου.

Ο Κινέζος πιλότος πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του στην F1, αλλά δεν μπορούμε να προδικάσουμε σε καμία περίπτωση το μέλλον του στην ιταλική μάρκα. Σίγουρα οι 6 βαθμοί που έχει συλλέξει την πρώτη του σεζόν στον «μαγικό κόσμο» τον αδικούν, καθώς έχει δείξει ότι πρόκειται για πολύ ταλαντούχο και γρήγορο οδηγό.

Η λογική αναφέρει πως οι δύο πλευρές να συνεργαστούν και την επόμενη χρονιά, ενώ πληροφορίες θέλουν τον Ζου να φέρνει μαζί του ένα μεγάλο χορηγικό πακέτο, εφόσον φυσικά ανανεώσει.

Ένα στοιχείο που μαρτυρά την εξέλιξη της υπόθεσης, είναι η φωτογραφία του Ζου με μια τίγρη. Το 2022 είναι η χρονιά της τίγρης στην κινεζική αστρολογία, ενώ την ίδια τίγρη χρησιμοποίησε και η Alfa Romeo στο tweet της.

Έρχεται η Audi;

Η Audi έχει επιβεβαιώσει πως το 2026 θα μπει στον κόσμο της Formula 1 και μένει να μάθουμε με ποια ή ποιες ομάδες θα συνεργαστεί. Ακόμη ένα στοιχείο που δεν μπορούμε να παραλείψουμε είναι πως η τίγρης συνδέεται με την Audi.

Η Γερμανική εταιρεία συνδέεται πνευματικά και γιορτάζει το φετινό κινέζικο έτος. Πάντως, δεν περιμένουμε αύριο το «νέο κεφάλαιο» να είναι ο Ζου, καθώς η ανανέωση του Κινέζου είναι κάτι την οποία περιμένουμε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα