fbpx

WRC: “Ηλεκτρισμένη” ατμόσφαιρα μεταξύ Τάνακ και Hyundai

WRC: “Ηλεκτρισμένη” ατμόσφαιρα μεταξύ Τάνακ και Hyundai

Όσο πλησιάζει το τέλος του 2022 (και η αρχή του 2023), τόσο αυξάνεται και η ένταση του διαλόγου για το μέλλον του Οτ Τάνακ στο WRC. Μπορεί ο οδηγός της Hyundai να έχει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε και της επόμενης σεζόν με την ομάδα, ωστόσο κάθε ράλι που περνάει μοιάζει να τον φέρνει όλο και εγγύτερα στην έξοδο και μάλιστα με δική του επιλογή.

Ήδη από το φινάλε του Ράλι της Υπρ (Βέλγιο) ο Εσθονός είχε εκφράσει την αντίθεσή του με την παραμονή του Ζουλιέν Μονσέ στη θέση του επικεφαλής της Hyundai ως μόνιμος, ενώ η ατμόσφαιρα “ηλεκτρίστηκε” περισσότερο μετά την εντολή που δόθηκε σε Τάνακ και Τιερί Νεβίλ να κρατήσουν τις θέσεις τους στην τελευταία ημέρα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, περιορίζοντας δηλαδή τον Εσθονό δεύτερο πίσω από τον πρώτο Βέλγο.

Σε διάφορες συγκυρίες εν μέσω του 2022 ο Τάνακ έχει εκφράσει τα παράπονά του και για την αξιοπιστία του αγωνιστικού αυτοκινήτου της κορεατικής ομάδας, δίνοντας έτσι πρόσθετη “τροφή” στις κουβέντες που τον θέλουν να αναζητά αλλού το μέλλον του στο τέλος της χρονιάς. Μάλιστα, αυτό το “αλλού” δεν είναι… αόριστο, αλλά φωτογραφίζει συγκεκριμένα την M-Sport Ford.

Σε κάθε περίπτωση, απομένει να δούμε τι θα συμβεί στα τρία εναπομείναντα ράλι (Νέα Ζηλανδία, Ισπανία και Ιαπωνία), εάν θα μπορέσει ο Τάνακ να απειλήσει τον Κάλε Ροβάνπερα για τον τίτλο του πρωταθλητή, όπως και το εάν η Hyundai θα κάνει κάποια δυναμική ενέργεια επαναπροσέγγισης με τον Εσθονό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα