fbpx

WorldSBK: Παραμένει στη Ducati το 2023 ο Ρινάλντι

WorldSBK: Παραμένει στη Ducati το 2023 ο Ρινάλντι

Η θέση του Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι στη Ducati ήταν αβέβαιη για καιρό με τον πρώην αναβάτη του MotoGP, Ντανλίλο Πετρούτσι, να εμφανίζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του. Η πίεση ήταν μεγάλη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes με τον Άξελ Μπασάνι να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις ωστόσο η ιταλική ομάδα αποφάσισε να κρατήσει τον Ιταλό αναβάτη με καταγωγή από τη Βενεζουέλα και για την επόμενη σεζόν.

 Το 2023 θα δει τον Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι να διατηρεί τη θέση του ως ομόσταβλος του Άλβαρο Μπαουτίστα, με τον Ισπανό να παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι και την επόμενη χρονιά για την ομάδα επειδή πραγματικά πιστεύω σε αυτό το σχέδιο», είπε ο Ρινάλντι. «Είμαι πολύ σίγουρος ότι το 2023 θα απολαύσουμε τους καρπούς της δουλειάς μας με την ομάδα και θα είμαι ο πρώτος που θα δουλέψει σκληρότερα εντός κι εκτός πίστας για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και με τη σταθερότητα που μας έλειπε έως τώρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρινάλντι δεν έχει πάρει νίκη στη δεύτερη σεζόν του με τη Ducati και δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ανάλογα αποτελέσματα με εκείνα του Άλβαρο Μπαουτίστα. «Οφείλω να ευχαριστήσω τους Στέφανο Τσεκόνι, Κλαούντιο Ντομενικάλι, Λουίτζι Νταλ’Ινια, Πάολο Τσιαμπάρτι, Σεραφίνο Φότι και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Ανυπομονώ να βρεθώ στη Βαρκελώνη για τον επόμενο γύρο και είμαι σίγουρος ότι το 2023 θα είναι μία σπουδαία χρονιά για εμάς», πρόσθεσε ο Ρινάλντι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα