fbpx

«Ο Spinnerakos είμαι…»

«Ο Spinnerakos είμαι…»

Δεν χωρά αμφιβολία πως είναι ο άνθρωπος, ο οποίος χειροκροτήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον συμμετέχοντας στο All Star Drift Race του Ολυμπιακού Σταδίου το περασμένο Σάββατο.

Ο Παναγιώτης Γρηγορίου, ο «Spinerrakos» του ελληνικού drift, κατάφερε να σκορπίσει γι’ ακόμα μία φορά ρίγη συγκίνησης στους περίπου 15.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ανεπανάληπτο θέαμα που προσέφεραν οι οδηγοί drift.

Ο Παναγιώτης Γρηγορίου με τον πρόεδρο της ΟΜΑΕ, Δημήτρη Μιχελακάκη

Παρότι το νέο αυτοκίνητό του δεν είναι ακόμα έτοιμο, ο «Spinnerakos» επιστράτευσε την αειθαλή αγωνιστική BMW του, και αλλάζοντας απλά τα λάδια στο μοτέρ, μπήκε στην πίστα και μας έκανε όλους να τον χειροκροτήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

Διότι ο Παναγιώτης Γρηγορίου δεν είναι απλά ένας αγωνιζόμενος. Είναι η επιτομή του παθιασμένου ανθρώπου, ο οποίος δεν το έβαλε κάτω όταν λόγω ενός ιατρικού λάθους έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Μετέτρεψε την BMW σε αγωνιστικό drift και πήρε και Πρωτάθλημα στην κατηγορία του, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο σε αυτή τη ζωή. Το λέει, άλλωστε, και στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του: δεν υπάρχει «impossible» και «unable», παρά μόνον «possible» και «able».

Παναγιώτη, chapeau…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα