fbpx

Anvera 48

Anvera 48

Στο πρόσφατο Palma Boat Show, είδαμε μεταξύ άλλων και το Anvera 48.

Με την πρώτη ματιά, το Anvera 48 μπορεί να μοιάζει με ένα απλά τεράστιο RIB, αλλά αυτό το ιταλικό design έχει πολύ περισσότερα από όσα φαντάζει.

Το πρώτο πράγμα που σας καλωσορίζει προτού επιβιβαστείτε είναι μια σπαστή πασαρέλα Besanzoni με επένδυση από ξύλο τικ που γίνεται σκαλοπάτια.

Η κίνηση από το πιλοτήριο που ρισκεται πολύ μπροστά μέχρι το πίσω τμήμα των μπαλονιών με τις αναδιπλούμενες κουπαστές και τα ενσωματωμένα ντουλάπια για έξτρα αποθήκευση είναι εύκολη.

Η διάταξη του κόκπιτ είναι προσαρμόσιμη με τρεις ανεξάρτητες καρέκλες που μπορούν να μετακινηθούν όταν το σκάφος βρίσκεται στην άγκυρα ή να ασφαλιστούν στη θέση τους όταν βρίσκεται εν κινήσει.

Το άλλο βασικό για το Anvera 48 είναι ότι ολόκληρο το σκάφος είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα – από τη γάστρα και την οροφή έως τα καλούπια του καταστρώματος – επομένως είναι περίπου 50% ελαφρύτερο από ένα τυπικό σκάφος GRP 50 ποδιών.

Αυτό κάνει τεράστια διαφορά στην απόδοση και την αποδοτικότητα – μπορεί να πετύχει 50 κόμβους με το μεγαλύτερο ζεύγος κινητήρων των 550 ίππων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα