fbpx

Έσβησαν τα φώτα, αλλά μένει η λάμψη…

Έσβησαν τα φώτα, αλλά μένει η λάμψη…

Το δεκαήμερο της γιορτής της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, που ξεκίνησε με την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, έκλεισε σήμερα με τον αγώνα All Stars Race στην ασφάλτινη διαδρομή της αρένας του ΟΑΚΑ.

Πενήντα Έλληνες αγωνιζόμενοι αρκετών κατηγοριών του motorsport απέκτησαν την υπέροχη εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης στα χνάρια που μόλις πριν δέκα ημέρες είχαν πατήσει οι κορυφαίοι οδηγοί αγώνων του κόσμου, μέσα στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Στάδιο της Ελλάδας.

Ήταν μια σπάνια στιγμή και για τους αγωνιζόμενους και για την ΟΜΑΕ, χάρη στην ευγενική παραχώρηση του Ολυμπιακού Σταδίου από το Υφυπουργείο Αθλητισμού τόσο για τον αγώνα All Stars Drift Race του Σαββάτου, όσο και για τον All Stars των άλλων κατηγοριών της Κυριακής.

Στις επιμέρους κατηγορίες των αυτοκινήτων ο Στάθης Κουκέας με το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5 κέρδισε την Κατηγορία Α, ο Κώστας Κόρακας με Mitsubishi Lancer Evo IX την Κατηγορία Ν, οι Πατονίδης-Πλακουτσής με Citroen Saxo VTS την Κατηγορία Ε και ο Πιτ Παρθένης με Mitsubishi Lancer EvoIX GPX την Formula Saloon. Όσο για τα Ιστορικά αυτοκίνητα, ταχύτερος όλων ήταν ο Γιάννης Κάτσικας με Ford Escort Mk2 RS2000.

«Η ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων του ελληνικού motorsport που διεξήχθησαν στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, εκεί όπου έχουν γραφτεί ορισμένες από τις πιο λαμπρές σελίδες του αθλητισμού στη χώρα μας, αφήνει την ΟΜΑΕ με την ελπίδα όχι μόνο να επαναληφθεί το εγχείρημα, αλλά και να είναι αυτό το έναυσμα και για άλλες τέτοιες λαμπρές εκδηλώσεις του αθλήματός μας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα