fbpx

Μίλενερ: “Δεν είχαμε μόνο εμείς προβλήματα στην Ελλάδα”

Μίλενερ: “Δεν είχαμε μόνο εμείς προβλήματα στην Ελλάδα”

Ως άδικη θεωρεί τη στοχοποίηση της M-Sport ο επικεφαλής της, Ρίτσαρντ Μίλενερ. Στον απόηχο του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, ο υπεύθυνος της ομάδας της Ford στάθηκε στην απόσυρση του Σεμπαστιάν Λεμπ μετά την πρώτη ειδική διαδρομή του Σαββάτου και τα προβλήματα (κλατάρισμα ελαστικού) που αντιμετώπισε την ίδια ημέρα ο Πιερ Λουί Λουμπέ, θεωρώντας όμως πως όλοι οι κατασκευαστές αντιμετώπισαν μπελάδες κατά τη διάρκεια του ράλι και όχι μονάχα η ομάδα του.

“Δεν ήμασταν εμείς ο μοναδικός κατασκευαστής με προβλήματα. Η Toyota είχε επίσης μία άσχημη εβδομάδα και η Hyundai είχε ακόμα το δικό της μερίδιο προβλημάτων, αν και μπόρεσε να κρατήσει τα αυτοκίνητά της αξιόπιστα.

Νομίζω πως αυτό που πετύχαμε την Παρασκευή είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να δείξουμε. Σε μία γεμάτη ημέρα αποδείξαμε πως το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό, ενώ και η ομάδα είναι εξαιρετική. Στην πρώτη μεγάλη ειδική του πρωινού της Παρασκευής ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τον Τάνακ.

Ήταν ένα πραγματικά πολύ μικρό και εύκολο να επιδιορθωθεί πρόβλημα αυτό που αντιμετώπισε ο Λεμπ, ωστόσο τελικά αποσύρθηκε, κάτι που ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμάς.

Νομίζω όμως πως μπορούμε να φύγουμε από την Ελλάδα κρατώντας έναν αριθμό από θετικά πράγματα, ενώ θα έχουμε μερικές ακόμη ευκαιρίες στο υπόλοιπο της σεζόν για να τα κάνουμε ακόμη περισσότερα”, είχε χαρακτηριστικά ο Μίλενερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα