fbpx

Ο Γιάννης Πλάγος εκπαιδεύει τους συναδέλφους του στην ΕΛΑΣ! (video)

Ο Γιάννης Πλάγος εκπαιδεύει τους συναδέλφους του στην ΕΛΑΣ! (video)

Πρόκειται για έναν από τους λίγους Έλληνες οδηγούς με διεθνή παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννης Πλάγος συμμετέχει φέτος στο Porsche Sprint Challenge France και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες έγινε ο πρώτος Έλληνας οδηγός, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο να παιανίζει στην ιστορική πίστα του Λε Μαν.

Ο Γιάννης Πλάγος, όμως, είναι και αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και μάλιστα εδώ και σχεδόν 20 χρόνια έχει και τον τίτλο του εκπαιδευτή. Και με αυτή την ιδιότητα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου συμμετείχε στη διήμερη διαδικασία εκπαίδευσης των συναδέλφων του Αστυνομικών σε θέματα γρήγορης κι ασφαλούς οδήγησης.

Ο Γιάννης Πλάγος με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Δημήτρη Μιχελακάκη

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι μπροστά στο πιο υπέροχο κοινό σε όλη μου την αγωνιστική μου σταδιοδρομία. Η παρακαταθήκη μας, ο πολιτισμός μας, τα παιδιά μας. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, τους μικρούς μας φίλους που μας τίμησαν όλους, με την παρουσία τους, μας έδωσαν παλμό, κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ο καθένας μας ξεχωριστά από τη δική του θέση, να συνεχίζει το έργο του. Χθες Υπουργείο παιδείας και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γίναμε ΕΝΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ και καλή ΔΥΝΑΜΗ σε όλους» ανέφερε ο Γιάννης Πλάγος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να αποκαλύψει τα οδηγικά… μυστικά του σε περισσότερα από 1.000 παιδιά, τα οποία βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν την εκπαίδευση.

Μάλιστα ο καταξιωμένος Έλληνας οδηγός αγώνων θέλησε να συγχαρεί «όλους τους συναδέλφους που ήμασταν μαζί και  ιδιαίτερα στην οικογένεια-εκπαιδευτές του Τ.Ε.Μ.Ο και τον τμηματάρχη τους Υπαστυνόμο Α’ Ευάγγελο Κυριακάκη για το έργο που επιτελούν».

Να σημειωθεί ότι την εκπαίδευσης παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, καθώς και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα