fbpx

Ντρούγκοβιτς: “Είχε πλάκα ο τρόπος που κατέκτησα το πρωτάθλημα”

Ντρούγκοβιτς: “Είχε πλάκα ο τρόπος που κατέκτησα το πρωτάθλημα”

Ως μία άκρως διασκεδαστική εμπειρία χαρακτηρίζει ο Φελίπε Ντρούγκοβιτς τη διαδικασία εξασφάλισης και μαθηματικά του πρωταθλήματος στη Formula 2. Ο Βραζιλιάνος οδηγός είχε εγκατάλειψη στην αρχή του αγώνα Sprint Race το περασμένο Σάββατο στη Μόντσα, ωστόσο είχε τόσο μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα από τον δεύτερο της κατάταξης, Τεό Πουρσέρ, που η μη κατάκτηση βαθμών από τον Γάλλο στον αγώνα (τερμάτισε εκτός 10άδας), ανέδειξε αυτόματα πρωταθλητή τον Ντρούγκοβιτς. Όλα αυτά, με τον Βραζιλιάνο να παρακολουθεί από το box της ομάδας του στα πιτ.

“Έχει την πλάκα του ο τρόπος που κατέκτησα το πρωτάθλημα. Νομίζω πως ήταν αρκετά αστείο. Θεωρώ πως πρέπει να βλέπεις τα πράγματα με ευγνωμοσύνη. Ο κόσμος λέει πως ίσως δεν ήταν αυτός ο τρόπος που ήθελα να κατακτήσω τον τίτλο, ευρισκόμενος δηλαδή στο box στα πιτ.

Ήταν κάτι που είχε πολλή πλάκα, το ότι βρισκόμουν στα πιτ. Περπατούσα και όλες οι κάμερες ήταν τριγύρω μου, περιμένοντας απλά να έρθει ο τίτλος. Ήταν αρκετά αστείο και το διασκέδασα”, είπε χαρακτηριστικά ο Ντρούγκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα