fbpx

FIA WEC: Απούσα από το Μπαχρέιν η Glickenhaus

FIA WEC: Απούσα από το Μπαχρέιν η Glickenhaus

H αμερικανική ομάδα της Glickenhaus θα απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα της σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής στο Μπαχρέιν. Ο Αμερικανός κατασκευαστής θα χάσει και δεύτερο αγώνα στην σεζόν μετά από εκείνον στο Φούτζι της Ιαπωνίας. Οι ομάδες που συμμετέχουν στην υψηλότερη κατηγορία, την Hypercar, είχαν αρχικά δεσμευθεί να πάρουν μέρος σε κάθε αγώνα ωστόσο έγινε γρήγορα σαφές από τη διοργανώτρια αρχή ότι υπάρχει περιθώριο ευελιξίας.

 Η Glickenhnaus έκανε σημαντικά βήματα στην απόδοση και την αξιοπιστία φέτος και διεκδίκησε τη νίκη στον εξάωρο αγώνα της Μόντσα έχοντας εκκινήσει από την πολ ποζίσιον ωστόσο τα προβλήματα την ανάγκασαν στην εγκατάλειψη . Ο αγώνας στη Μόντσα αποδείχθηκε και ο τελευταίος στην σεζόν για την ομάδα φέτος καθώς δεν θα πάρει μετά την Ιαπωνία και στο Μπαχρέιν .

 Με την απουσία της ομάδας αυτό σημαίνει ότι η Hyperclass θα έχει τη διπλή παρουσία της Toyota και της Peugeot ενώ με ένα μονοθέσιο θα αγωνιστεί η Alpine καθώς λίγες ημέρες πριν η Porsche έκανε γνωστό ότι δεν θα εμφανίσει την 963 LMDh στην πίστα και θα συνεχίσει τις δοκιμές σε αμερικανικό έδαφος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα