fbpx

Στην Aston Martin ο Φελίπε Ντρούγκοβιτς!

Στην Aston Martin ο Φελίπε Ντρούγκοβιτς!

Λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 2, ο Φελίπε Ντρούγκοβιτς έκανε ακόμη ένα βήμα στην καριέρα του. Ο 22χρονος οδηγός ήρθε σε συμφωνία με την Aston Martin και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδα ως Οδηγός F1 του Προγράμματος Ανάπτυξης.

Αυτό σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται πια σε απόσταση… μεσοτοιχίας με το πρωτάθλημα της Formula 1, με την Aston Martin να έχει μάλιστα ήδη επικοινωνήσει την πρόθεσή της να δώσει στον Ντρούγκοβιτς το μονοθέσιο του Λανς Στρολ, για να τρέξει στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών, στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι τον Νοέμβριο.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος θα συμμετάσχει επίσης και σε δοκιμές μονοθεσίου που θα γίνουν τις ημέρες αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στα ΗΑΕ. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της Aston Martin έχουν εκτιμήσει ιδιαιτέρως την εντυπωσιακή σταθερότητα που δείχνει μέσα στην τρέχουσα σεζόν της Formula 2 ο Ντρούγκοβιτς, ευελπιστώντας πως στο μέλλον ίσως μπορούν να τον αξιοποιήσουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή τα δύο μονοθέσια της Aston Martin τα έχουν ο Λανς Στρολ (γιος του συνιδιοκτήτη και προέδρου της ομάδας, Λόρενς Στρολ) και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον αποχωρούντα Γερμανό να αντικαθίσταται το 2023 από τον 41 ετών Φερνάντο Αλόνσο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα