fbpx

Μαρτέν: “Ελπίζω πως θα βρεθώ στη Formula 1”

Μαρτέν: “Ελπίζω πως θα βρεθώ στη Formula 1”

Τους άμεσους αλλά και τους πιο… μακροπρόθεσμους στόχους του ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βικτόρ Μαρτέν. Ο Γάλλος, που πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες με περιπετειώδη τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 3, ανέφερε ξεκάθαρα πως για την επόμενη χρονιά στόχος και επιθυμία του είναι να βρεθεί στη Formula 2, ενώ εφόσον γίνει αυτό ξέρει πως πλέον δεν είναι μακριά η πόρτα που οδηγεί στο μεγάλο σαλόνι της Formula 1.

“Ελπίζω να ακολουθήσει η Formula 2. Γνωρίζω πως έκανα τη δουλειά μου και έκανα όσα όφειλα φέτος. Είναι αλήθεια πως έκανα και λάθη, αλλά πιστεύω πως είμαι ένας οδηγός που βελτιώνομαι αμέσως (μετά τα λάθη μου). Επίσης συνειδητοποιώ πότε κάνω καλή δουλειά.

Έχω στο πλάι μου ανθρώπους οι οποίοι μου υποδεικνύουν τα προβλήματα και μου το λένε κατά πρόσωπο εάν δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, οπότε νιώθω απολύτως έτοιμος και προετοιμασμένος για τη Formula 2.

Ελπίζω να βρεθώ εκεί, διότι ξέρω πως θα έχω την ευκαιρία να κάνω σπουδαία πράγματα και να προσπαθήσω να συνεχίσω την πορεία μου στη Formula 1. Ελπίζω πως αυτό θα συμβεί μία ημέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρτέν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα