fbpx

F1: Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Άλμπον

F1: Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Άλμπον

Ο Άλεξ Άλμπον παρουσίασε αναπνευστικό πρόβλημα, κάτι που τον οδήγησε στην εισαγωγή του στη ΜΕΘ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Williams. Ο Άλμπον αναγκάστηκε να απουσιάσει από το Γκραν Πρι Ιταλίας καθώς διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα το πρωί του Σαββάτου στη Μόντσα και υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, ωστόσο στην συνέχεια παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

 «Μετά την επέμβαση ο Άλεξ παρουσίασε ένα αναπάντεχο πρόβλημα που οδήγησε σε θέμα με το αναπνευστικό του. Διασωληνώθηκε ξανά και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για στήριξη», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας. «Μέσα στη νύχτα παρουσίασε σημαντική βελτίωση και βγήκε από το μηχανικό αναπνευστήρα χθες το πρωί. Τώρα μεταφέρθηκε σε γενική κλινική και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο. Η προσοχή του θα στραφεί στην ανάρρωσή του και την προετοιμασία του ενόψει του Γκραν Πρι Σιγκαπούρης αργότερα αυτό το μήνα».

 Ο Νικ Ντε Φρις αντικατέστησε τον Άλμπον στο ιταλικό Γκραν Πρι παίρνοντας την ένατη θέση στο ντεμπούτο του. Ο Ολλανδός, παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula E το 2021 θα είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρει μέρος στην Σιγκαπούρη το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου με δύο Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα