fbpx

Νεβίλ: “Ήξερα πως θα ερχόταν κάποια στιγμή η νίκη”

Νεβίλ: “Ήξερα πως θα ερχόταν κάποια στιγμή η νίκη”

Χαρούμενος και συνολικά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Τιερί Νεβίλ, έπειτα από τη νίκη του στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις του 2022. Για τον Βέλγο αυτή ήταν η πρώτη φετινή του πρωτιά σε ράλι του WRC, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σερί ατυχιών και μέτριων εμφανίσεων.

Παράλληλα, ο οδηγός της Hyundai τοποθετήθηκε και για το ζήτημα της δεύτερης θέσης που πήρε στην Ελλάδα ο ομόσταυλός του Οτ Τάνακ, ο οποίος βρίσκεται στο κυνήγι του Κάλε Ροβάνπερα στη γενική βαθμολογία της σεζόν. Ο Νεβίλ ουσιαστικά ρωτήθηκε για την απόφαση της Hyundai να του επιτρέψει να εξασφαλίσει τη νίκη την Κυριακή και να μην την παραχωρήσει (μαζί με τους συνεπαγόμενους κερδισμένους βαθμούς) στον Τάνακ, ο οποίος εν τέλει κατετάγη δεύτερος στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

“Ήξερα πως θα ερχόταν κάποια στιγμή η νίκη. Βιώσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις στα δύο προηγούμενα ράλι και δεν είχαμε την επιθυμητή ταχύτητα. Είχαμε ταχύτητα στην αρχή της σεζόν, αλλά μας έλειπε η αξιοπιστία.

Κοιτώντας προς τα πίσω, νομίζω πως εάν είχαμε νικήσει στο Βέλγιο θα ήταν μία πολύ σκληρότερη δοκιμασία εδώ (στην Ελλάδα) τα πράγματα. Ίσως και να ήμασταν δεύτεροι στην κατάταξη του πρωταθλήματος και να βρισκόμασταν σε όμοια κατάσταση με εκείνη του Τάνακ την Παρασκευή.

Στο φινάλε, ένα από τα δύο θα γινόταν. Σίγουρα πάντως θα προτιμούσα να είχα νικήσει στην Υπρ και να ήμουν απλώς στο βάθρο εδώ”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νεβίλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα