fbpx

Μονσέ: “Δεν γίνεται να τους ικανοποιήσουμε όλους με τις αποφάσεις μας”

Μονσέ: “Δεν γίνεται να τους ικανοποιήσουμε όλους με τις αποφάσεις μας”

Θέση κλήθηκε να πάρει ο αναπληρωτής επικεφαλής της ομάδας της Hyundai, Ζουλιέν Μονσέ, για την επιλογή να παραμείνουν στις θέσεις τους οι Τιερί Νεβίλ και Οτ Τάνακ στην τελευταία ημέρα του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις και έτσι η νίκη να πάει στον Βέλγο και όχι στον Εσθονό.

Το ζήτημα προκύπτει από το γεγονός πως ο Τάνακ ήθελε απεγνωσμένα το μάξιμουμ των διαθέσιμων βαθμών, προκειμένου να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας της σεζόν, Κάλε Ροβάνπερα. Μπαίνοντας στην τελευταία ημέρα του ράλι, ο Νεβίλ είχε πλεονέκτημα σχεδόν 30 δευτερολέπτων, με τη Hyundai να επιλέγει να διατηρήσει ο Βέλγος την πρωτιά του, άρα ο Τάνακ να αρκεστεί στους βαθμούς της δεύτερης θέσης.

“Κάποιοι θα διαφωνήσουν και κάποιοι θα συμφωνήσουν, αλλά δεν γίνεται να τους ικανοποιήσουμε όλους. Λάβαμε αυτή την απόφαση στην ομάδα βασιζόμενοι σε όλα τα κριτήρια και έτσι επιλέξαμε να “παγώσουμε” τους δύο οδηγούς στις θέσεις που είχαν (στο τέλος το Σαββάτου).

Ο Μονσέ συνομιλώντας με τον Τάνακ.

Η τριπλή παρουσία στο βάθρο ήταν ο πραγματικός στόχος, οπότε μπορεί να χαίρεται κανείς με την απόφασή μας, αλλά μπορεί και να διαφωνεί. Δεν έχει σημασία, εμείς αυτό αποφασίσαμε”, ανέφερε σχετικά ο Μονσέ.

Σημειώνεται πάντως πως η Hyundai πέτυχε έναν μεγαλειώδη θρίαμβο, αφού και με την τρίτη θέση του Ντάνι Σόρδο, έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία της το 1-2-3 σε ράλι του WRC.

Το βάθρο της απόλυτης κυριαρχίας της Hyundai στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα