fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Πρωταθλητής στο JWRC ο Βίρβες

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Πρωταθλητής στο JWRC ο Βίρβες

Ο Ρόμπερτ Βίρβες έγραψε ιστορία κερδίζοντας την κατηγορία του στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις και αναδείχθηκε πρωταθλητής FIA Junior WRC 2022 μετά από μια συναρπαστική μάχη τίτλου που έφτασε μέχρι τέλους.

Ο Βίρβες κερδίζει ένα «πακέτο» βραβείων που ενισχύει την καριέρα του με τέσσερις πλήρως χρηματοδοτούμενες συμμετοχές στην κατηγορία WRC2 με την M-Sport σε ένα Fiesta Rally2 για το 2023, συμπεριλαμβανομένων μιας δοκιμής πριν από τον αγώνα και 200 ελαστικών Pirelli.

Ο Εσθονός οδηγός μετά τον θρίαμβό του, είπε: «Τα συναισθήματα είναι αρκετά καλά θα έλεγα! Προφανώς πιστεύω ότι ίσως δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, αυτό που έχω πετύχει, αλλά ναι, αισθάνομαι πολύ καλά. Το έπαιρνα όπως κάθε άλλο αγώνα και ναι, προφανώς δεν ήταν ο ευκολότερος για να κριθεί το πρωτάθλημα, επειδή ξέραμε ότι θα ήταν πολύ, πολύ σκληρό για τα αυτοκίνητα και τα ελαστικά. Το να έρθω εδώ δεν ήταν και το πιο εύκολο, αλλά όπως είπα δεν ένιωσα μεγάλη πίεση ή κάτι τέτοιο, απλά έπρεπε να μάθω από τα λάθη του παρελθόντος και προσπάθησα να τα κάνω όλα μαζί εδώ και νομίζω ότι πήγε πολύ καλά. Απλά προσπάθησα να μην αγχώνομαι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα