fbpx

Λεμπ: “Δεν περίμενα να ηγείται με τέτοιον τρόπο του ράλι ο Λουμπέ”

Λεμπ: “Δεν περίμενα να ηγείται με τέτοιον τρόπο του ράλι ο Λουμπέ”

Εντυπωσιασμένος και… άκρως κολακευτικός εμφανίστηκε ο Σεμπαστιάν Λεμπ για τον ομόσταυλό του στη M-Sport Ford, Πιέρ Λουί Λουμπέ, μετά το τέλος του προγράμματος της Παρασκευής για το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC στάθηκε στην αυτοπεποίθηση και την σχεδόν άπταιστη οδήγηση του 25χρονου συμπατριώτης του, παραδεχόμενος πως πλέον δεν έχει και πολλές ακόμη συμβουλές να του προσφέρει.

“Πραγματικά εντυπωσιάστηκα δεν τον περίμενα να ηγείται με τέτοιον τρόπο του ράλι. Είχε πολύ καλή ταχύτητα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεν έκανε καθόλου λάθη και δείχνει πραγματικά γεμάτος με αυτοπεποίθηση μέσα στο αυτοκίνητό του. Έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα συγκριτικά με το τι ήταν πριν τα πραγματοποιήσει όλα αυτά. Φαίνεται να του πηγαίνει καλά.

Νομίζω πως έδειξε σήμερα ότι δεν χρειάζεται πολλές συμβουλές. Ακόμη δουλεύουμε μαζί και μοιραζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου. Είναι ένας καλός μαχητής και έδειξε πως διαθέτει εντυπωσιακή ταχύτητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεμπ.

Υπενθυμίζεται πως μετά τις ειδικές διαδρομές της Παρασκευής, ο Λεμπ είναι επικεφαλής της κατάταξης των οδηγών, με τον Λουμπέ να ακολουθεί όμως με διαφορά μόλις 1.7 δευτερολέπτων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα