fbpx

FIM EWC: Ανακοινώθηκαν οι αναβάτες του Bol d’Or

FIM EWC: Ανακοινώθηκαν οι αναβάτες του Bol d’Or

Συνολικά δέκα πρώην νικητές του 24ωρου αγώνα Bol d’Or θα κάνουν την επιστροφή τους στην πίστα Πολ Ρικάρντ της Γαλλίας για τον τελευταίο σταθμό στην σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής. Στον 24ωρο αγώνα θα πάρουν μέρος 43 ομάδες εκ των οποίων οι 16 παίρνουν μέρος στη μεγάλη κατηγορία, την EWC, ενώ 24 έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Superstock, με τρεις ομάδες στην πειραματική κατηγορία.

 Οι πρώην νικητές είναι οι Γκρεγκ Μπλακ, Νταβίντ Τσέκα, Νικολό Κανέπα, Μικ Ντι Μελιό, Ζερεμί Γκουαρνονί, Σιλβέν Γκουιντολί, Τζος Χουκ, Ματιέ Λαγκρίβ, Γκρεγκορί ΛεΜπλάν και Ετιέν Μασόν. Ο Καζούκι Γουατανάμπε από την Ιαπωνία παραμένει στην SERT μετά το βάθρο στον οκτάωρο αγώνα της Σουζούκα και το ντεμπούτο του στο MotoGP το περασμένο διήμερο ενώ επιστρέφει από τραυματισμό ο Γκουιντολί.

 Ο Γάλλος Αλάν Τεσέρ επιστρέφει στην FCC TSR Honda, την ομάδα που βοήθησε να πάρει τον τίτλο την σεζόν 2017-18. Ο Τεσέρ αντικαθιστά τον Τζίνο Ρία που συνεχίζει να αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη στις δοκιμές για τον οκτάωρο αγώνα της Σουζούκα. Ο Βρετανός Λίον Χάσλαμ αντικαθιστά τον Τεσέρ στην TATI Beringer Racing και θα οδηγήσει την Kawasaki μαζί με τον Βέλγο Μπάστιεν Μάκελς που είχε απουσιάσει από τον 24ωρο αγώνα του Σπα εξαιτίας τραυματισμού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα