fbpx

WSBK: Επιστρέφει στο Μανί-Κουρ ο Φαν Ντερ Μαρκ

WSBK: Επιστρέφει στο Μανί-Κουρ ο Φαν Ντερ Μαρκ

Ο Ολλανδός αναβάτης της BMW, ο Μίκαελ Φαν Ντερ Μαρκ, επιστρέφει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα superbikes αυτή την εβδομάδα για τους αγώνες στο Μανί-Κουρ της Γαλλίας μετά από απουσία τεσσάρων μηνών. Ο Φαν Ντερ Μαρκ ήταν εκτός δράσης από την στιγμή που υπέστη κάταγμα στο δεξιό του γοφό σε ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Εστορίλ τον περασμένο Μάιο.

 Ο τραυματισμός αυτός είχε ως αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους αγώνες σε Μιζάνο, Ντόνινγκτον Παρκ και Μοστ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση περιμένοντας και την άδεια από τους γιατρούς. Τον περασμένο μήνα ο Ολλανδός πήρε μέρος στο διήμερο δοκιμών στη Βαρκελώνη καταγράφοντας το δωδέκατο ταχύτερο χρόνο.

 «Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να φανταστούν ότι πραγματικά ανυπομονώ για το διήμερο», είπε ο Φαν Ντερ Μαρκ. «Πέρασε καιρός, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη δράση. Φυσικά θα πρέπει να πάρω την ιατρική άδεια. Αισθάνομαι τέλεια αλλά φυσικά όλα εξαρτώνται από την γνωμάτευση των γιατρών. Είναι δύσκολο να πω τι μπορώ να περιμένω μετά από τόσο καιρό. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μείνω ήρεμος διότι έχω καιρό να αγωνιστώ. Οι δοκιμές στη Βαρκελώνη ήταν καλές για να ξαναβρώ ρυθμό αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα