fbpx

Red Bull Rookies Cup: Εντυπωσιακό ρεκόρ για τον Παντελεάκη!

Red Bull Rookies Cup: Εντυπωσιακό ρεκόρ για τον Παντελεάκη!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Βασίλης Παντελεάκης έχει κάνει ήδη το πρώτο σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή του την επόμενη χρονιά στο Red Bull Rookies Cup.

Ο Έλληνας αναβάτης ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους κατά τη διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήγαγε η Red Bull και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι για το Red Bull Rookies Cup του 2022.

Ο Παντελεάκης πήρε το 20% των ψήφων, με τον έτερο υποψήφιο Έλληνα αναβάτη, τον Γιάννη Περιστερά, να ψηφίζεται από το 4% των συμμετεχόντων στη διαδικασία!

«Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη! Όλοι εσείς καταφέρατε να αναδείξετε την Ελλάδα κι εμένα νικητές του διαγωνισμού ανάμεσα από 109 αναβάτες διαφορετικών χωρών! Η ψήφος σας μου δίνει έξτρα κίνητρο να τα δώσω όλα μέσα στην πίστα αυτό το τριήμερο που διεξάγεται το selection event, να εντυπωσιάσω τους κριτές και να βρεθώ στην τελική επιλογή» έγραψε ο Βασίλης Παντελεάκης.

Ο Έλληνας αναβάτης θα συμμετάσχει στη διαδικασία την Τετάρτη κι εφόσον πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, θα επιστρέψει στην πίστα της Μόντενα την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα