fbpx

Formula E: Λότερερ αντί Άσκιου στην Avalanche-Andretti

Formula E: Λότερερ αντί Άσκιου στην Avalanche-Andretti

O Άντρε Λότερερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Formula E και τη νέα σεζόν ωστόσο με διαφορετική ομάδα καθώς αποχώρησε από την Porsche για να αντικαταστήσει τον Όλιβερ Άσκιου στην Avalanche-Andretti.

 Αν και ήταν ένας από τους οδηγούς που εργαζόταν στο σχέδιο της Porsche για την εξέλιξη του μονοθεσίου της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής, ο Λότερερ αποχώρησε από τον Γερμανό κατασκευαστή. Η Porsche έχει ήδη συμφωνήσει με τον Πορτογάλο Αντόνιο Φίλιξ Ντα Κόστα, πρωταθλητή το 2020 στη Formula E και νικητή στην LMP2 του παγκοσμίου πρωταθλήματος αντοχής ενώ ο Γερμανός Πασκάλ Βερλάιν θα μείνει στην ομάδα για τρίτη σεζόν.

 Η Andretti έχει ήδη συμφωνήσει με την Porsche να χρησιμοποιεί τις κινητήριες μονάδες ισχύος της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων με την αμερικανική ομάδα να έχει ήδη κρατήσει στις τάξεις της τον Βρετανό Τζέικ Ντένις. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα πάρω μέρος στην ένατη σεζόν της Formula E με την Avalanche-Andretti και την αρχή της τρίτης γενιάς μονοθεσίων», είπε ο Γερμανός. «Η συνεργασία με τον Τζέικ θα αποτελέσει έναν σπουδαίο συνδυασμό ώστε να συνεχίσουμε την πορεία της ομάδας προς την κορυφή της Formula E».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα