fbpx

Νίκη για τον Μαυρόπουλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών!

Νίκη για τον Μαυρόπουλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών!

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μοτοσυκλετών συνεχίστηκε με τον 7ο και 8ο Αγώνα που έγιναν στην πίστα Automotodrom Grobnik της Κροατίας, μαζί με το Πρωτάθλημα Alpe Adria!

Ο 13χρονος Ντίνος Μαυρόπουλος συμμετείχε στην κατηγορία SSP300 με Yamaha R3 που ετοίμασε η ARP Academy, σε μια πίστα στην οποία δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ξανά. Στον πρώτο αγώνα του διημέρου κατέλαβε τη δεύτερη θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU και την έβδομη θέση για το Alpe Adria.

Την Κυριακή στον δεύτερο αγώνα μετά από μια δυνατή μάχη πήρε τη νίκη στον 8ο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και τη τέταρτη για το Alpe Adria.

«Ήταν μια ωραία αγωνιστική εμπειρία με τις μάχες που έδωσα και με τη νίκη για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την ομάδα μου Αrp Αcademy και όσους με στηρίζουν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω βέβαια τους χορηγούς μου: YAMAHA RACING HELLAS, YAMAHA MOTOR GREECE, DNA FILTERS, SAMBA COFFEE, Intramoto Pirelli, Baxevanis Moto X-lite helmet, Motodirect, καθώς και τους υποστηρικτές: Tasoulis Εxtra Ρroducts, Yamaha Spiliotis, Mouratis, Perivolarakis, Rokakis elastika» τόνισε ο Ντίνος Μαυρόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα