fbpx

Λάμπρος Αθανασούλας: Έγινε… συνοδηγός!

Λάμπρος Αθανασούλας: Έγινε… συνοδηγός!

Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα συμμετάσχει στο φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο, με ένα Hyundai i20 N Rally2.

Ο πολύπειρος Έλληνας Πρωταθλητής πραγματοποιεί αυτό το διήμερο δοκιμές στην περιοχή της Κορινθίας, ενόψει του επίπονου αγώνα, και μάλιστα είχε την ευκαιρία να καθίσει στο μπάκετ του συνοδηγού του Τέεμου Σούνινεν.

Αθανασούλας και Σούνινεν θα αγωνιστούν για την ίδια ομάδα, την Red Grey, την οποία έχει δημιουργήσει ο «θρύλος» του WRC και νικητής του «Ακρόπολις» του 2003, Μάρκο Μάρτιν.

Ο Λάμπρος Αθανασούλας

«Πρώτη ημέρα δοκιμών για τη HYUNDAI MOTORSPORT N, με τον Teemu Suninen στο τιμόνι του Hyundai i20N Rally 2 της Red Grey, εν όψει του EKO Acropolis Rally.

Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να κάτσω στο δεξί μπάκετ του teammate μου για τον φετινό αγώνα και να προσπαθήσω να “κλέψω” λίγη από την εμπειρία του από την οδήγηση του i20N. Αύριο, μαζί με το Νίκο Ζακχαίο, είναι η σειρά μας να δοκιμάσουμε το Hyundai Greece i20N μας. Μείνετε συντονισμένοι για φωτογραφίες από το νέο, εντυπωσιακό, μας livery αλλά και τις εντυπώσεις μας από το τεστ!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λάμπρος Αθανασούλας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα