fbpx

Θωμάς Κρασώνης: Στο Μοστ με στόχο ακόμα ένα βάθρο

Θωμάς Κρασώνης: Στο Μοστ με στόχο ακόμα ένα βάθρο

Ο Θωμάς Κρασώνης επιστρέφει από το καλοκαιρινό διάλειμμα, έτοιμος να τα δώσει όλα μετά την κατάκτηση του βάθρου στη Βαλελούνγκα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Θωμάς Κρασώνης και η ομάδα Academy Motorsport συμμετέχουν στον τρίτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος EuroNASCAR, στην Τσεχία.

«Δεν είχα αρκετό χρόνο να πάω διακοπές αυτό το καλοκαίρι, λόγω των υποχρεώσεων που είχα. Τώρα είμαι έτοιμος για τους αγώνες στο Μοστ!» τόνισε ο νεαρός οδηγός, ο οποίος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συμμετείχε και στις υποχρεώσεις της αγωνιστικής ομάδας «Centaurus» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Formula Student.

«Ήταν μια όμορφη και μοναδική εμπειρία. Είναι μια ομάδα 42 μηχανικών και μηχανικών από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και ξεπέρασαν τον εαυτό τους προκειμένου να κατασκευάσουν και να αγωνιστούν με αυτό το μονοθέσιο. Έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου και τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αγωνιστώ μαζί τους» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το Μοστ, ο Κρασώνης υπογράμμισε πως «έχω αγωνιστεί εκεί και στο παρελθόν. Είναι μια πολύ γρήγορη και ευχάριστη στην οδήγηση πίστα. Στην πραγματικότητα, είναι μία από τις αγαπημένες μου στο ημερολόγιο της EuroNASCAR! Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, δεν πιστεύω ότι υστερώ σε καμία πτυχή σε σχέση με τους προπορευόμενους. Οι καλές κατατακτήριες δοκιμές και η καλή εκκίνηση θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ένα σταθερό αποτέλεσμα, με στόχο πάντα μια θέση τερματισμού στην πρώτη 10άδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα