fbpx

Στέφανος Θεοχαρόπουλος: «Μεγάλη πρόκληση η συμμετοχή στο Ακρόπολις»

Στέφανος Θεοχαρόπουλος: «Μεγάλη πρόκληση η συμμετοχή στο Ακρόπολις»

Πανέτοιμοι για την έκτη συμμετοχής του σε Ράλι Ακρόπολις είναι οι Στέφανος Θεοχαρόπουλος – Γιώργος Κότσαλης.

Στο φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις το δίδυμο θα συμμετάσχει με το ολοκξαίνουριο Ford Fiesta Rally4 της SV Motorsport, ένα αυτοκίνητο προετοιμασμένο από την M-Sport, το οποίο έχει ισχύ 180 ίππους από τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα των 999 κ.εκ.

«Για εμάς η συμμετοχή στον εθνικό μας αγώνα και ταυτόχρονα ενός αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε την επιτυχημένη εμφάνιση του περσινού αγώνα, αλλά σε ένα «Ακρόπολις» ο πρώτος στόχος είναι πάντα ο ίδιος, ο τερματισμός. Πρόκειται για έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του WRC, για οδηγούς και αυτοκίνητα, στον οποίο φέτος ξεχωρίζει η υπερειδική του Ολυμπιακού σταδίου», δήλωσε ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

«Για να φτάσουμε στην εκκίνηση, χρειάστηκε η πολύτιμη συμβολή των χορηγών μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να πορευτούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Χήτος Α.Β.Ε.Ε. και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, όπως και την Xiaomi, που για ακόμα μία χρονιά βρίσκεται στο πλευρό μας. Και βέβαια ευχαριστώ την COSMOTE, η οποία από την πρώτη χρονιά της ενασχόλησής μας με τους χωμάτινους αγώνες ράλλυ αποτελεί πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα