fbpx

Σάββας Λευκαδίτης: «Όνειρο για κάθε οδηγό το Ακρόπολις»

Σάββας Λευκαδίτης: «Όνειρο για κάθε οδηγό το Ακρόπολις»

Στο όγδοο «Ακρόπολις» της καριέρας του είναι έτοιμος να συμμετάσχει ο Σάββας Λευκαδίτης. Λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 42α γενέθλιά του, ο έμπειρος οδηγός θα λάβει μέρος στο φετινό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις με ένα Peugeot 208 Rally4 προετοιμασμένο από την Peugeot Gallo, έχοντας στο πλευρό του τον Βαγγέλη Ακράτο.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και φέτος παρόντες στον εθνικό μας αγώνα, το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνα, στο πλαίσιο του WRC, είναι όνειρο για κάθε Έλληνα οδηγό και προσωπικά, δεν αποτελώ εξαίρεση. Νιώθω ακόμη ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη, καθώς μαζί με τον συνοδηγό μου Βαγγέλη Ακράτο, θα οδηγήσουμε το ανανεωμένο 208 Rally4 ως επίσημη συμμετοχή της Peugeot GALLO. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Στόχος μας για το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, είναι να κινηθούμε όσο ταχύτερα γίνεται, να ευχαριστηθούμε τον ξεχωριστό αυτό αγώνα και να φτάσουμε στη ράμπα του τερματισμού, έχοντας ικανοποιήσει εαυτούς, τους συνεργάτες μας και τους θεατές» τόνισε ο Λευκαδίτης. Παράλληλα ευχαρίστησε «τους χορηγούς μας Landmacon Α.Ε. Κατασκευές Πρασίνου, Κιτάντζης Φυτά και Εφόδια, Αναγνώστου Φυτοχώματα, SKAG Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ, Lotos Oil ΑΦΟΙ Ν.Αθηναίου, Stefanakis parts καθώς και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, με το οποίο έχω ξεχωριστή σχέση λόγω της συμμετοχής μου στον θεσμό “Γίνε Πρωταθλητής».

Από την πλευρά του ο συνοδηγός Βαγγέλης Ακράτος τόνισε: «Η συμμετοχή μετά από αρκετά χρόνια στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις με γεμίζει χαρά, αφού έχω την ευκαιρία να λάβω μέρος σε μία τόσο ωραία διοργάνωση που για όλους εμάς τους Έλληνες αγωνιζόμενους είναι η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας. Εμείς σαν πλήρωμα δίνουμε ραντεβού με όλους τους λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, σε ένα ιδιαίτερο σημείο για εμάς, το ΟΑΚΑ για την EKO Super Special Stage για να ζήσουμε όλοι μαζί μία “μαγική” στιγμή»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα