fbpx

Formula 1, GP Ολλανδίας: Poleman ο Φερστάπεν!Νίκησε καπνογόνα…και Λεκλέρ!

Formula 1, GP Ολλανδίας: Poleman ο Φερστάπεν!Νίκησε καπνογόνα…και Λεκλέρ!

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο νικητής των κατατακτηρίων δοκιμών και με χρόνο 1:10.342 θα εκκινήσει από την πρώτη σχάρα στον αγώνα της Κυριακής στο GP της Ολλανδίας. Δεύτερος ο Λεκλέρ, τρίτος ο Σάινθ.

Ο Max Verstappen κατάφερε να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την pole στον αγώνα της πατρίδας του. Δεύτερος ο Leclerc για 21 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά και τρίτος θα εκκινήσει ο Σάινθ!

Στο πρώτο πέρασμα του Q3, ο Μονεγάσκος ήταν ταχύτερος από τον Ολλανδό με χρόνο 1:10.456. Στην επιστροφή των οδηγών για τα τελευταία λεπτά της διαδικασίας, ο Φερστάπεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του και να βρεθεί μπροστά από τον πιλότο της Ferrari. Έξοδο είχε ο Πέρεζ στο τρίτο σέκτορ.

Διεκόπη προσωρινά το Q2 λόγω ρίψης καπνογόνου στην πίστα!

Κάποιος… θερμόαιμος οπαδός έριξε το καπνογόνο στην πίστα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η δεύτερη περίοδος των κατατακτήριων δοκιμών.

Μία σπάνια εικόνα εκτυλίχθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ολλανδίας, στην πίστα του Ζάντβορτ. Με 15 λεπτά να απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου, βγήκαν οι κόκκινες σημαίες λόγω ρίψης καπνογόνου!

Η περίοδος διεκόπη για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να απομακρυνθεί το καπνογόνο και να φύγει ο καπνός από το σημείο. Μάλιστα νωρίτερα, οι διοργανωτές είχαν εμφανίσει σχετικό μήνυμα στα μάτριξ της πίστας, προειδοποιώντας με απομάκρυνση όσους απλά ανάψουν καπνογόνα.

Συνοπτικά ο πίνακας κατάταξης:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα