fbpx

Νώντας Καρανικόλας: Η εμπειρία της… συνύπαρξης με τον Σεμπαστιάν Λεμπ και το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

Νώντας Καρανικόλας: Η εμπειρία της… συνύπαρξης με τον Σεμπαστιάν Λεμπ και το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

Μόλις λίγα μέτρα θα χωρίζουν στο service park του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, το Ford Fiesta Rally3 των Νώντα Καρανικόλα-Γιώργου Κακαβά από το Ford Puma Rally1 του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Λεμπ! Κάτι που κάνει τον Νώντα Καρανικόλα να πλέει σε… πελάγη ευτυχίας!

«Θα μπορούσε να το έχω ονειρευτεί πιο παλιά… Ράλι Ακρόπολις με υπερειδική στο ΟΑΚΑ. Το αγαπημένο μου Ford Fiesta St με πίσω διαφορικό σχεδιασμένο από την M-Sport Poland. Στην ίδια τέντα με τον Σεμπαστιάν Λεμπ (θα μας χωρίζουν κάποια μέτρα αλλά φέτος είναι πολλά τα Ford). Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά  για την υποστήριξη τις εταιρίες HB BODY, Castrol, Inter Cars, Mediapharm, ΛΟΞΑΣ και Doulakis Parts. Και φυσικά την «Car Center» γιατί χωρίς αυτή απλά θα γύρναγα πλευρο και θα ξανακοιμόμουν! Σας περιμένουμε (όλα τα πληρώματα) σε κάποιο βουνό, Πάντα με Ασφάλεια! Καλό αγώνα να έχουμε!» έγραψε ο ταλαντούχος οδηγός.

«Είναι σημείο αναφοράς το Ράλλυ Ακρόπολις για την χώρα μας γενικότερα, αλλά και για το WRC ειδικά. Και είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω μέρος στον μεγάλο μας αγώνα, για δεύτερη φορά ως οδηγός. Φέτος θα έχουμε στην διάθεσή μας ένα εργοστασιακά προετοιμασμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο, το Ford Fiesta Rally3 με το οποίο θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στην εν λόγω κατηγορία. Το γεγονός ότι με ίδιο αυτοκίνητο συμμετέχουν και τα πληρώματα της κατηγορίας Junior WRC της οποίας ο τίτλος θα κριθεί στην Ελλάδα, ανεβάζει το επίπεδο του συναγωνισμού και σε κάθε περίπτωση μόνο κερδισμένοι θα βγούμε μέσα από αυτή την διαδικασία» τόνισε ο Νώντας Καρανικόλας.

Και προσέθεσε: «Γνωρίζω τις δυσκολίες του αγώνα, κυρίως στις επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές, γιατί το οδόστρωμα θα χαλάσει αρκετά, αλλά αυτές είναι οι συνθήκες και αυτές καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Οδηγήσαμε για πρώτη φορά το Fiesta Rally3 πριν λίγες ημέρες στην Πολωνία και μπορέσαμε να διαπιστώσουμε τις δυνατότητές του. Είναι και αυτές που θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο για να έρθουμε όσο πιο κοντά στον στόχο μας γίνεται, που είναι η διάκριση στο σύνολο του αγώνα στην κατηγορία μας WRC3 και φυσικά ο τερματισμός όσο γίνεται υψηλότερα σε αυτήν. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους στο εγχείρημά μας, όπως και όλη την ομάδα των μηχανικών της M-Sport που θα φροντίζουν να έχουμε ένα άρτιο αυτοκίνητο σε όλη την εξέλιξη του αγώνα. Αποτελεί ξεχωριστή χαρά και τιμή το γεγονός ότι η συμμετοχή μας θα συστεγάζεται στο Service Park της Λαμίας με όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Junior WRC, αλλά θα βρίσκεται επίσης στο ίδιο camp με την εργοστασιακή ομάδα της M-Sport Ford!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα