fbpx

Γιώργος Κακαβάς: Κατευθείαν στα… βαθιά!

Γιώργος Κακαβάς: Κατευθείαν στα… βαθιά!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο γεννημένο στους… αγώνες! Με μακρά οικογενειακή παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο Γιώργος Κακαβάς ενεπλάκη για πρώτη φορά με τα αγωνιστικά δρώμενα πριν από μερικούς μήνες, όταν ως συνοδηγός του Νώντα Καρανικόλα σε ένα εντυπωσιακό Ford Escort Cosworth κέρδισαν την κατηγορία «Rally Legends» στο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις!

Έχοντας πάρει το… βάπτισμα του πυρός, ο Γιώργος Κακαβάς ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο «παρθενικό» ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις της καριέρας του, ως συνοδηγός του Καρανικόλα στο Ford Fiesta Rally3 του Car Center.

 «Όντας ‘’γεννημένος’’ στον χώρο του αυτοκινήτου λόγω της οικογενειακής επιχείρησης αυτοκινήτων στην περιοχή της Λαμίας, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και ιδιαίτερα οι αγώνες αυτοκινήτων αποτελούν για εμένα ένα ‘’μικρόβιο’’ που υπήρχε εξαιτίας του πατέρα μου και αυτό γιατί ήταν συνοδηγός αγώνων αλλά και του Πάνου Χατζητσοπάνη, που είναι θείος μου. Από μικρή ηλικία έβλεπα διάφορα βιντεάκια από αγώνες του WRC, κυρίως του Κόλιν Μακρέι, του Λεμπ και φυσικά του Πάνου, με το όνειρο ότι ίσως μια μέρα καταφέρω να βρεθώ σε ένα αγωνιστικό και σε κάποιον αγώνα Ράλι ή ακόμα και σε ένα Ράλι Ακρόπολις» είπε ο νεαρός συνοδηγός.

Τόνισε, δε, πως «η αρχή του ονείρου ξεκίνησε όταν ο Νώντας Καρανικόλας μου πρότεινε να συμμετάσχω μαζί του ως συνοδηγός στο φετινό Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις, κάτι που από τη πρώτη στιγμή με ενθουσίασε και στη συνέχεια στο Ράλι Φθιώτιδος. Με τον Νώντα γνωριστήκαμε πριν από περίπου 3 χρόνια όταν είχε έρθει στη Λαμία για να αγωνιστεί στο – τότε πολύ βροχερό- Ράλι Φθιώτιδος απ’ όπου και αποκτήσαμε μια πολύ ωραία σχέση, τόσο φιλική όσο και επαγγελματική. Η ανυπομονησία και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος όπως και η προσμονή που νιώθω που θα μπορέσω να συμμετάσχω στο φετινό Ράλι Ακρόπολις και να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα