fbpx

Βιδάλες: “Μπορούμε να είμαστε στο βάθρο”

Βιδάλες: “Μπορούμε να είμαστε στο βάθρο”

Αρκετά αισιόδοξος για τις δυνατότητες του ιδίου και του μονοθεσίου του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νταβίντ Βιδάλες. Ο Ισπανός πιλότος της Campos Racing αναφέρθηκε στον επερχόμενο σταθμό του πρωταθλήματος της Formula 3 στο Ζάντφοουρτ της Ολλανδίας, υπογραμμίζοντας πως το μονοθέσιό του είναι ικανό να του δώσει την απαιτούμενη ταχύτητα για να πάρει ένα καλό πλασάρισμα στις κατατακτήριες, όπως για να βρεθεί στο βάθρο στους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου.

“Η ταχύτητα κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι ένα κεκτημένο μας. Τώρα πρέπει να είμαστε δυνατοί και στις κατατακτήριες. Υπάρχει αρκετή ταχύτητα και για τις κατατακτήριες, αρκεί όμως να μην μας προκύψουν κόκκινες σημαίες ή οτιδήποτε παρόμοιο. Δεν το λέω για δικαιολογία, πρέπει να κάνουμε έναν καλό γύρο και με το μονοθέσιο που έχουμε αυτό είναι εφικτό. Μπορούμε να είμαστε στο βάθρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός οδηγός της Campos Racing.

Σημειώνεται πως για τη Formula 3 το Ζάντφοουρτ θα είναι ο 8ος και προτελευταίος σταθμός της σεζόν, με την αυλαία να πέφτει μία εβδομάδα αργότερα στη Μόντσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα