fbpx

Ιβάσα: “Το Ζάντφοουρτ θα είναι μία δύσκολη πίστα για εμένα”

Ιβάσα: “Το Ζάντφοουρτ θα είναι μία δύσκολη πίστα για εμένα”

Την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του επόμενου σταθμού του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 2 θέλει να κάνει ο Αγιούμου Ιβάσα. Ο Ιάπωνας οδηγός της DAMS, αναφέρθηκε στην πίστα του Ζάντφοουρτ στην Ολλανδία που θα είναι το πεδίο της μάχης το προσεχές Σαββατοκύριακο, τονίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και τις απαιτήσεις τις.

“Το Ζάντφοουρτ θα είναι πραγματικά δύσκολο για τα μονοθέσια της Formula 2, ειδικά στον αγώνα. Θα είναι δύσκολα τα προσπεράσματα. Ακόμη και στη Formula 3 πέρσι δεν ήταν εφικτό να βρω μία καλή ταχύτητα. Πάντως, είχα ανεβεί στο βάθρο πέρσι στη Race 1, οπότε έχω αυτοπεποίθηση για την ταχύτητά μου.

Οι κατατακτήριες είναι το σημαντικότερο όλων. Θα δουλέψω με την ομάδα πάνω σε αυτό, όπως φυσικά και με τους μηχανικούς. Είναι πάντως μία ξεχωριστή πίστα, με μεγάλη κλίση στις στροφές και πολύ επιθετική. Είναι μία δύσκολη πίστα για εμένα, αλλά το ίδιο ισχύει για όλους, οπότε είμαι περίεργος να δω πώς θα είναι αυτό το σιρκουί με ένα μονοθέσιο της Formula 2”, ήταν τα λόγια του Ιάπωνα οδηγού.

Ο Ιβάσα φέτος διανύει την παρθενική του σεζόν στη Formula 2, ενώ πέρσι, αγωνιζόμενος στη Formula 3, σε τρεις κούρσες στο Ζάντφοουρτ είχε μία 3η θέση, μία 11η θέση και μία εγκατάλειψη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα