fbpx

Red Bull Rookies Cup: Παντελεάκης και Περιστεράς στην προεπιλογή του 2023

Red Bull Rookies Cup: Παντελεάκης και Περιστεράς στην προεπιλογή του 2023

Ιδιαίτερα καλές ειδήσεις για τη νέα γενιά των Ελλήνων αναβατών. Ο Γιάννης Περιστεράς και ο Βασίλης Παντελεάκης είναι μεταξύ των 120 νεαρών αναβατών, οι οποίοι προεπελέγησαν από την Red Bull, προκειμένου να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Rookies Cup του 2023.

Από τους 120 αναβάτες της προεπιλογής, οι 12 θα πάρουν το εισιτήριο για τη συμμετοχής του στο Red Bull Rookies Cup του 2023, και εν συνεχεία να κυνηγήσουν την εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου της συμμετοχής στις υποστηρικτικές διοργανώσεις του MotoGP, όπως η Moto3 και η Moto2.

Ο Βασίλης Παντελεάκης

«Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι νωρίς το πρωί έλαβα την πρόσκληση από το RedBull rookies cup να λάβω μέρος στην παγκόσμια επιλογή αναβατών για το 2023. Η επιλογή των καλύτερων αναβατών θα γίνει στην πίστα της Μόντενα στην Ιταλία από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι μέσα στους 12 καλύτερους αναβάτες από τους 120 περίπου που θα λάβουν μέρος και να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου όνειρο να συμμετάσχω το 2023 στο Red Bull MotoGP Rookies Cup. Πάμε δυνατά Ελλάδα!» ανέφερε ο Βασίλης Παντελεάκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα