fbpx

F2: Νικητής ο Ντόυχαν, ολοταχώς για τίτλο ο Ντρούγκοβιτς (vid)

F2: Νικητής ο Ντόυχαν, ολοταχώς για τίτλο ο Ντρούγκοβιτς (vid)

Ο Αυστραλός πανηγύρισε την τρίτη φετινή του νίκη, ενώ ο Βραζιλιάνος εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την φετινή του νίκη πανηγύρισε στη Feature Race, στο Σπα, ο Τζακ Ντούχαν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 2. O Αυστραλός οδηγός της Virtuosi εκκίνησε από την 4η θέση, ωστόσο κάνοντας το υποχρεωτικό του πιτ-στοπ αρκετά νωρίς βρέθηκε μπροστά από όλους τους υπόλοιπους, κρατώντας στη συνέχεια την πρωτοπορία ως το φινάλε.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο έτερος μεγάλος κερδισμένος του αγώνα, ο Φελίπε Ντρούγκοβιτς. Αν και ο Βραζιλιάνος εκκίνησε από την πολ ποζίσιον και στο τέλος έχασε την πρωτιά, οι βαθμοί που αποκόμισε τον εδραίωσαν ακόμη πιο στέρεα στην κορυφή της γενικής κατάταξης των οδηγών. Συγκεκριμένα, ο Ντρούγκοβιτς βρίσκεται πλέον στους 205 βαθμούς, δηλαδή στο +43 από τον δεύτερο Πουρσέρ (που σήμερα εγκατέλειψε) και στο +76 από τον τρίτο Λόγκαν Σάρτζεντ (που τερμάτισε πέμπτος).

Από την πλευρά του, ο νικητής Ντούχαν ανέβηκε μεν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται στο -84 από την κορυφή. Τέλος, την πρώτη πεντάδα της κατάταξης συμπληρώνει ο Λίαμ Λόουσον, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στη Feature Race του Σπα.

Επόμενος σταθμός της σεζόν θα είναι το Ζάντφοουρτ της Ολλανδίας, το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα