fbpx

WSBK: Δεν ανησυχεί ο Ρινάλντι

WSBK: Δεν ανησυχεί ο Ρινάλντι

Φήμες ότι μπορεί να χάσει τη θέση του από τον Ντανίλο Πετρούτσι την επόμενη σεζόν.

Ο Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι βρέθηκε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes το 2021 με διετές συμβόλαιο παίρνοντας τρεις νίκες για να πάρει την πέμπτη θέση στην τελική βαθμολογία της σεζόν. Ο 26χρονος έχει την ίδια θέση στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την σεζόν να έχει φτάσει στα μισά της αλλά δεν έχει πάρει νίκη με δύο τρίτες θέσεις στο Μιζάνο να είναι τα καλύτερα αποτελέσματά του.

 Αυτή την σεζόν δεν έχει καταφέρει να τερματίσει μπροστά από τον ομόσταβλό του, τον Άλβαρο Μπαουτίστα, σε αγώνα που έχουν τερματίσει και οι δύο αν και ήταν καλύτερος του Ισπανού για πρώτη φορά σε κατατακτήριες δοκιμές στον πρόσφατο σταθμό του Μοστ στην Τσεχία. Νωρίτερα στη χρονιά η Ducati διέρρευσε ότι είναι πιθανό ο Πετρούτσι, ο οποίος την εκπροσωπεί στο MotoAmerica να βρεθεί στην ομάδα του WSBK ως ομόσταβλος του Μπαουτίστα που έχει συμβόλαιο για το 2023.

 Ο Ρινάλντι από την πλευρά του δηλώνει ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου. «Θέλω να μείνω στα εργοστασιακά χρώματα επειδή πιστεύω ότι η μοτοσικλέτα είναι καλή, μου αρέσουν οι άνθρωποι στην ομάδα και πιστεύω ότι αν κάνουμε καλή δουλειά μπορούμε να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε για τον τίτλο στο μέλλον», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα