fbpx

Formula E: Βήμα τίτλου για τον Βαντόρν (vid)

Formula E: Βήμα τίτλου για τον Βαντόρν (vid)

Νικητής στο δεύτερο αγώνα του Λονδίνου ο Λούκας Ντι Γκράσι.

Ο Στόφελ Βαντόρν παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην όγδοη σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula E καθώς ο Βέλγος της Mercedes-EQ αν και εκκίνησε από την 13η θέση τερμάτισε στην τέταρτη και διατηρεί την πρώτη θέση στη βαθμολογία δύο αγώνες πριν το τέλος που θα διεξαχθούν στην Σεούλ της Νότιας Κορέας.

 Ο δύο φορές πρωταθλητής Ζαν-Ερίκ Βερν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το μονοθέσιο της DS Techeetah μετά από επαφή στο δεύτερο γύρο του αγώνα και βλάβη στο ψυγείο. Εξαιτίας τεχνικής βλάβης ίδια εξέλιξη είχε και ο αγώνας του Μιτς Έβανς της Jaguar με δύο γύρους να απομένουν κι ενώ ήταν στις βαθμολογούμενες θέσεις. Ο Εντοάρντο Μορτάρα της Venturi είχε ένα διήμερο στη βρετανική πρωτεύουσα που θα ήθελε να ξεχάσει καθώς δεν πήρε βαθμό ούτε στο δεύτερο αγώνα.

Νικητής αναδείχθηκε ο ομόσταβλος του Μορτάρα, ο Βραζιλιάνος Λούκας Ντι Γκράσι. Ο πρώην πρωταθλητής και πρώην οδηγός της Audi είχε προσπεράσει τον Τζέικ Ντένις ο οποίος εκκίνησε από την πολ ποζίσιον. Ο Βρετανός τερμάτισε δεύτερος, μπροστά από τον Νικ Ντε Φρις.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα