fbpx

World SBK: Επόμενος σταθμός το Μοστ

World SBK: Επόμενος σταθμός το Μοστ

Η πίστα της Τσεχίας φιλοξενεί τους τελευταίους αγώνες πριν την καλοκαιρινή διακοπή.

Για δεύτερη χρονιά στην σειρά η πίστα του Μοστ στην Τσεχία περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes. Πρωτοπόρος στη βαθμολογία ο Άλβαρο Μπαουτίστα είδε τη διαφορά του να μειώνεται στο Ντόνινγκτον Παρκ όπου είχε την πρώτη του πτώση στην σεζόν κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα. Η Ducati δυσκολεύτηκε να βρει ταχύτητα στη Μεγάλη Βρετανία ωστόσο ήταν η νικήτρια στο Μοστ την περασμένη χρονιά.

 Χωρίς νίκη σε Μιζάνο και Ντόνινγκτον Παρκ ο Τζόναθαν Ρέι έχει μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και πλέον είναι για τα καλά στη διεκδίκηση του έβδομου παγκόσμιου τίτλου του. Με τη νέα συμφωνία να τον διατηρεί στην Kawasaki έως το 2024 ο Βορειοϊρλανδός μπορεί πλέον να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο έργο του στην πίστα και να πάρει νίκη σε 22ο διαφορετικό μέρος στην καριέρα του.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της περασμένης χρονιάς, ο Τοπράκ Ραζγκατλιόγκλου, έμεινε μακριά από την πρώτη θέση του βάθρου στους πρώτους δέκα αγώνες της σεζόν ωστόσο επιστρέφει σε μία πίστα όπου είχε θριαμβεύσει στον τελευταίο γύρο του αγώνα το 2021 απέναντι στον Σκοτ Ρέντινγκ, παίρνοντας και τη νίκη στον Superpole Race ενώ ήταν δεύτερος στο δεύτερο κυρίως αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα