fbpx

WorldSBK: Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις Kawasaki- Τζόναθαν Ρέι

WorldSBK: Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις Kawasaki- Τζόναθαν Ρέι

Με ρεκόρ γύρου στο Ντόνινγκτον Παρκ ο Βορειοϊρλανδός βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Ο Τζόναθαν Ρέι βρίσκεται στο Ντόνινγκτον Παρκ για το νέο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbikes. Ο Βορειοϊρλανδός αναβάτης είχε την ταχύτερη επίδοση στις ελεύθερες δοκιμές και πέτυχε ρεκόρ γύρου στη διαδικασία της Superpole, ωστόσο η παρουσία του μάνατζέρ του, Τσακ Άκσλαντ, δείχνει ότι προχωρούν και οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με την Kawasaki.

 «Με ρωτάτε και μπορώ να σας πω ότι οι διαπραγματεύσεις είναι αρκετά προχωρημένες. Όλα θα γίνουν σαφή τις ερχόμενες εβδομάδες. Πάντα γνώριζα μεγάλο σεβασμό από την Kawasaki. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό επειδή νιώθω ότι αναγνωρίζεται η αξία μου. Βλέπετε τη μάχη φέτος με τον Μπαουτίστα και την περασμένη χρονιά με τον Ραζγκατλιόγκλου. Η ομάδα πραγματικά ανταποκρίθηκε μετά το τέλος της περασμένης σεζόν αλλά δεν μπορείς να βρεις όλες τις λύσεις σε ένα χειμώνα, πρέπει να υπάρχει μία εξέλιξη».

 «Όταν διαπραγματεύεσαι με έναν κατασκευαστή, σημαντικότερο είναι να κατανοήσεις το μέλλον του, τις ιδέες για το επόμενο μοντέλο. Η μεγαλύτερη διαπραγμάτευση ήταν με τον εαυτό μου. Θέλω να συνεχίσω; Είναι κάτι που πρέπει να κάνω; Αυτή η διαπραγμάτευση ήταν πολύ σύντομη επειδή είναι το μοναδικό που γνωρίζω κι αγαπώ. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, όλοι οι κατασκευαστές είναι ανταγωνιστικοί και υπάρχουν πολλοί γρήγοροι αναβάτες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα