fbpx

Speedway: Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα των εθνικών ομάδων

Speedway: Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα των εθνικών ομάδων

Συνολικά 15 χώρες θα αγωνιστούν στο εθνικό στάδιο speedway της Δανίας με τη Μεγάλη Βρετανία να εμφανίζεται ως η κάτοχος του τίτλου.

Ο ενθουσιασμός αυξάνεται καθώς πλησιάζει η διεξαγωγή του κυπέλλου εθνών speedway με τις 15 ομάδες να αποκαλύπτουν τα ρόστερ τους λίγες ημέρες προτού αρχίσει η δράση. Η διοργάνωση αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή και την συνεργασία με την Discovery Sports Events, με τέσσερις βραδιές αγώνων που θα διεξαχθούν στο Vojens Speedway Center. Θα είναι η πρώτη φορά που το παγκόσμιο ομαδικό πρωτάθλημα της κατηγορίας θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο μέρος και οι 15 ομάδες έχουν δηλώσει από πέντε αναβάτες.

Η λίστα αυτή θα μειωθεί στους τρεις αναβάτες έξι ημέρες πριν τον ημιτελικό ενώ οι χώρες που θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στον τελικό θα επιλέξουν τρεις αναβάτες μία ημέρα πριν τον αγώνα.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι η κάτοχος του τίτλου και περιλαμβάνει και τους τέσσερις αναβάτες που την οδήγησαν στον τίτλο την περασμένη χρονιά. Ο τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής Τάι Βόφιντεν θα είναι μαζί με τους Ρόμπερτ Λάμπερτ, Νταν Μπιούλεϊ και Τομ Μπρέναν μαζί με τον νυν πρωταθλητή Βρετανίας, Άνταμ Έλις.

Η οικοδέσποινα Δανία έχει επιλέξει και τους τρεις αναβάτες που αγωνίζονται στο Speedway GP, τους Λέον Μάντσεν, Μίκελ Μίκελσεν και Άντερς Τόμσεν. Μαζί τους ο νέος πρωταθλητής Δανίας, Ράσμους Γιένσεν και ο Φρέντερικ Γιάκομπσεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα