fbpx

WorldSBK: Διπλή επιτυχία στο Μιζάνο για τον Μπαουτίστα (vid)

WorldSBK: Διπλή επιτυχία στο Μιζάνο για τον Μπαουτίστα (vid)

Ο Ισπανός της Ducati πήρε τη νίκη και στον δεύτερο κυρίως αγώνα στην ιταλική πίστα.

Ο Άλβαρο Μπαουτίστα πήρε τη νίκη στους δύο κυρίως αγώνες του Μιζάνο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbikes, αυτή τη φορά με διαφορά επτά δευτερολέπτων μετά την αρχική μάχη με τον κάτοχο του τίτλου Τοπράκ Ραζγκατλιόγκλου, κάνοντας το εντός έδρας νταμπλ για τη Ducati.

Ο Μπαουτίστα βρέθηκε πίσω από τον Τούρκο πρωταθλητή στον πρώτο γύρο προτού αρχίσει μία σειρά επιθέσεων και βρει τη λύση στον έβδομο γύρο, με αποτέλεσμα να πάρει τη δεύτερη νίκη του διήμερο και την 22η της καριέρας του, πιάνοντας στην σχετική λίστα όλων των εποχών τον Μάρκο Μελάντρι. Ο Ραζγκατλιόγκλου με τη δεύτερη θέση έφτασε τα 63 βάθρα καριέρας και ο Ισπανός της Ducati έχει πλέον διαφορά 36 βαθμών από τον πλησιέστερο αντίπαλό του μετά από τέσσερις σταθμούς στην σεζόν.

Ο ομόσταβλος του Μπαουτίστα, ο Μίκαελ Ρούμπεν Ρινάλντι πάλεψε εκκινώντας από τη δέκατη θέση για να πάρει δεύτερο βάθρο στο διήμερο και την σεζόν επικρατώντας του Τζόναθαν Ρέι. Ο Ρινάλντι μετρά πλέον δώδεκα βάθρα καριέρας, τα πέντε επί ιταλικού εδάφους, πιάνοντας στην σχετική λίστα τους Γκρεγόριο Λαβίγια και Κρις Γουόκερ.

https://www.youtube.com/watch?v=ibsY5VkBM4E&ab_channel=Sportivachannel
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα