fbpx

Strand Craft V-8

Strand Craft V-8

Υπάρχουν τζετ σκι και υπάρχει και το θηρίο υψηλών οκτανίων του Kurt Strand.

Ο διάσημος σχεδιαστής γιοτ, που διευθύνει την αμερικανική  Strand Craft, αποκάλυψε αυτό που θεωρεί το πρώτο σκάφος της βιομηχανίας με κινητήρα V-8. Το νέο Strand Craft V-8 Daytona GT.

Πάνω από πέντε χρόνια στα σκαριά, το ιδιαίτερο τζετ σκι «παντρεύει τη δύναμη και την ταχύτητα» για αχαλίνωτες συγκινήσεις. Σκεφτείτε το σαν το Shelby Daytona της ανοιχτής θάλασσας.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι αναμφισβήτητα ελάχιστες, υπάρχουν μερικές προδιαγραφές για να ενθουσιάσουν τους λάτρεις της θάλασσας. Αν και έχει την κομψή σιλουέτα ενός σπορ κουπέ, το Daytona δεν είναι τίποτα λιγότερο από επιβλητικό.

Το ογκώδες σκάφος, το οποίο πιθανότατα θα κατασκευαστεί από fiberglass ή αλουμίνιο, έχει μήκος σχεδόν 17 πόδια και πλάτος 5 πόδια και ζυγίζει 1.250 λίβρες. Αυτό το κάνει αρκετά μεγαλύτερο και βαρύτερο από το μέσο τζετ σκι.

Είναι όμως και πιο ισχυρό. Ακριβώς όπως ένα αμερικανικό υπεραυτοκίνητο, το Daytona έχει έναν θηριώδη κινητήρα V-8. Ο κινητήρας αλουμινίου 6,2 λίτρων θα είναι υπερτροφοδοτούμενος για πρόσθετη ισχύ, αν και η Strand Craft δεν έχει καθορίσει την τελική του ταχύτητα.

Η κονσόλα είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη οθόνη αφής 15 ιντσών που εμφανίζει όλες τις λειτουργίες του κινητήρα.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα premium ηχοσύστημα και ένα ψυγείο κάτω από το κάθισμα για τα αναψυκτικά. Υπάρχει ένα κουτί αποθήκευσης προς τα εμπρός που μπορεί να χωρέσει επιπλέον εξοπλισμό.

Με την πολυτέλεια να αποτελεί κεντρικό δόγμα του σχεδιασμού, το Strand Craft έχει να προσφέρει μια μυριάδα από φανταχτερά προαιρετικά χαρακτηριστικά.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν σώμα από ανθρακονήματα, ξύλινες λεπτομέρειες, custom τρέιλερ ή ειδική διακόσμηση, κ.α.

Μπορεί ακόμη να έχει υποβρύχια κάμερα ή καθίσματα που απορροφούν τους κραδασμούς. Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα