fbpx

Παγκόσμιο Ε/Ν: Πρεμιέρα με προκρίσεις σε ημιτελικούς για τα ελληνικά κουπιά στο Παρίσι

Παγκόσμιο Ε/Ν: Πρεμιέρα με προκρίσεις σε ημιτελικούς για τα ελληνικά κουπιά στο Παρίσι

Με μία μέρα καθυστέρηση ξεκίνησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασία εφήβων/νεανίδων U17 στο Παρίσι, ωστόσο τα ελληνικά πληρώματα έκαναν ιδανική πρεμιέρα, με τη χώρα μας να μετρά αρκετές προκρίσεις σε ημιτελικούς, αλλά και σε έναν προημιτελικό.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης τερμάτισε πρώτος στα προκριματικά του σκιφ εφήβων με 07:11:12 και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Απευθείας στον ημιτελικό της δικώπου νεανίδων προκρίθηκαν και οι αδελφές Χριστίνα και Δήμητρα Παπαϊωάννου, μιας και τερμάτισαν στη 2η θέση με 07:31:61 στον προκριματικό, ενώ στον ημιτελικό θα αγωνιστούν και οι Βασίλης Κωστούλας και Δημήτρης Κούτρας, που πήραν την πρωτιά στην προκριματική κούρσα της δικώπου εφήβων.

Την 3η απευθείας πρόκριση για τα ελληνικά κουπιά πήραν οι Νεφέλη Ντάρα, Νικολέτα Δρογαλά, Σταυρούλα Γιαλογλίδου, και Σωτηρία Άνγκου στο τετραπλό σκιφ νεανίδων, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση με χρόνο 06:44:41, και επίσης την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης εξασφάλισαν οι Σοφία Δαλίδου, Γαβριέλα Λιόλιου στο διπλό σκιφ, που τερμάτισαν πρώτες στη σειρά τους με 07:01:17.

Στα ρεπεσάζ θα συνεχίσουν οι Σπύρος Κυριζόπουλος, Γιώργος Χαρίσιος, Αριστείδης Καλαντίδης και Κωνσταντίνος Καραγιάννης στο τετραπλό σκιφ εφήβων, μιας και κατέλαβαν την 4η θέση στον προκριματικό με 06:13:75, αλλά και οι Νίκος Χωλόπουλος-Δημήτρης Παπάζογλου στο διπλό σκιφ, που πήραν τη 2η θέση με 06:34:86.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία