fbpx

Με υψηλούς ρυθμούς από την αρχή το προπονητικό κοινόβιο στον Σχοινιά για εφήβους και νεάνιδες

Με υψηλούς ρυθμούς από την αρχή το προπονητικό κοινόβιο στον Σχοινιά για εφήβους και νεάνιδες

Άρχισε χτες 18/06 στο ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το προπονητικό κοινόβιο για την κατηγορία εφήβων-νεανίδων, το οποίο έχει βαρύτητα δεδομένου ότι οδηγεί και στη συγκρότηση των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19.

Στη συνάντηση προετοιμασίας παίρνουν μέρος περίπου 30 αθλητές κι αθλήτριες από 13 σωματεία της χώρας και από την αρχή μπήκαν υψηλοί ρυθμοί προπόνησης.

Το κοινόβιο θα διαρκέσει ως την 1η Ιουλίου και αφορά στην προετοιμασία και επιλογή των πληρωμάτων, που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19 του Παρισιού (02-06 Ιουλίου). Η κορυφαία διοργάνωση μάλιστα θ’ αποτελέσει και Test Event για την Ολυμπιακή ρεγκάτα της επόμενης χρονιάς, που θα γίνει στην ίδια εγκατάσταση.

Όπως από καιρό έχει γνωστοποιήσει η κωπηλατική ομοσπονδία η τελική επιλογή των πληρωμάτων, που θα πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Κ19, θα γίνει στις Δοκιμασίες, την 1η Ιουλίου.  

Επί τη ευκαιρία να προστεθεί ότι το Σάββατο 17/06 ολοκληρώθηκε το κοινόβιο δύο εβδομάδων, που είχαν στην ίδια εγκατάσταση έξι αθλητές και αθλήτριες και σήμερα-αύριο η ΕΚΟΦΝΣ θ’ ανακοινώσει τα πληρώματα για τις εθνικές μας ομάδες ανδρών-γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία