fbpx

Ευρωπαϊκό U19: Με 23μελή αποστολή στη Γαλλία η Ελλάδα

Ευρωπαϊκό U19: Με 23μελή αποστολή στη Γαλλία η Ελλάδα

Γνωστοί έγιναν οι αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών U19, που θα διεξαχθεί στο Μπρίβ της Γαλλίας, από 17 Μαΐου έως 22 Μαΐου 2023.

Η Ελλάδα θα στείλει 23 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι αποτελούνται από τους: Κωνσταντίνο Αλεξογιάννη, Στέφανο Δημητρίου, Αριστείδη Καλαντίδη, Κωνσταντίνο Καραγιάννη, Δημήτρη Κούτρα, Βασίλη Κουτσελίνη, Βασίλη Κωστούλα, Αριστοτέλη Λάππα, Παναγιώτη Μακρυγιάννη, Αντώνη Ντίκο, Δημήτρη Παπάζογλου, Δημήτρη Σταυριανίδη, Γιώργο Χαρίσιο, Νίκο Χωλόπουλο, Σωτηρία Άγγου, Σταυρούλα Γιαλογλίδου, Σοφία Δαλίδου, Νικολέτα Δρογαλά, Ευθυμία Κουκλουμπέρη, Γαβριέλα Λιόλιου, Σωτηρία Μιχαηλίδη, Νεφέλη Ντάρα και Χριστίνα Παπαϊωάννου.

Να σημειωθεί, ότι, από το τελευταίο κοινόβιο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, όπου συμμετείχαν 25 αθλητές και αθλήτριες απορρίφθηκαν μόνο δύο, ο Χ. Χατζηαυγουστίδης (ΝΟΘ) και η Δ. Παπαϊωάννου (ΝΟΚ).

Την Ελληνική αποστολή στην Γαλλία θα συνοδεύσει ως αρχηγός η Θεοδώρα Κιφωνίδου, ενώ οι δύο προπονητές θα είναι ο Γιώργος Φώτου και Γιάννης Τσαλούχος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία