fbpx

1ο Πανελλήνιο Κλειστής: Στο Πάλε Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης η αγωνιστική δράση – Το πρόγραμμα και οι συμμετοχές (pic)

1ο Πανελλήνιο Κλειστής: Στο Πάλε Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης η αγωνιστική δράση – Το πρόγραμμα και οι συμμετοχές (pic)

Μόνο λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του 1ου Πανελλήνιο πρωταθλήματος Κλειστής Κωπηλασίας, που φέτος αναβαθμίζεται και θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα στο Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 12:30 το μεσημέρι ως τις 20:00 το βράδυ.

Το εν λόγω Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξεκινάει με ρεκόρ συμμετοχών σε σχέση με τις προηγούμενες Πανελλήνιες συναντήσεις, αφού θα πάρουν μέρος 771 αθλητές (316 γυναίκες-455 άνδρες) από 12 έως 70 και παραπάνω ετών.

Στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αγωνιστούν και αθλητές/αθλήτριες Special Olympics, οι οποίοι θα ανοίξουν τη διοργάνωση αγωνιζόμενοι στην απόσταση των 500μ., ενώ στις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες υπάρχουν αγωνίσματα των 500μ. των 1000μ. και των 2000μ. Στην απόσταση των 2000μ. θα διεξαχθούν και οι σκυταλοδρομίες που θα κλείσουν το πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες.

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα είναι παρούσα όλη η κωπηλατική οικογένεια, δηλαδή Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, και πρωταθλητές Ευρώπης βαλκανιονίκες, πανελληνιονίκες, νέοι κωπηλάτες/τριες, τμήματα ενηλίκων, ελεύθεροι αθλούμενοι.

Το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μεταδοθεί σε LIVE STREAM από της επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook, και από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YOUTUBE μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ.

Εκτός από την ΕΚΟΦΝΣ, σημαντικοί αρωγοί στην διοργάνωση είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και βέβαια τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης και το άξιο προσωπικό τους, που μαζί με την Επιτροπή Διοίκησης του Παλέ, έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Το πανόραμα του 1ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστής:

Οι συμμετοχές:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία