fbpx

Ανησυχία Αντώνη Παπακωνσταντίνου για ΕΝΟΑ μετά το διωγμό από τον Άγιο Κοσμά

Ανησυχία Αντώνη Παπακωνσταντίνου για ΕΝΟΑ μετά το διωγμό από τον Άγιο Κοσμά

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όμως, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να χορηγήσει τις προσπάθειές του για τα χρώματα της Ελλάδας και έτσι κινδυνεύει να γίνει ένας ακόμα κωπηλάτης που θα σταματήσει το άθλημα για βιοποριστικούς λόγους.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι, όλοι οι αθλητές που προπονούνται στον Άγιο Κοσμά θα πρέπει να φύγουν ως το τέλος του χρόνου, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να μην βρίσκουν τους κατάλληλους χώρους για να μπορέσουν να προπονηθούν, ώστε να μπορέσουν να εκπροσωπήσουν την χώρας μας σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ο Έλληνας κωπηλάτης στην συνέντευξη που έδωσε στο Open TV, σχολίασε το παραπάνω γεγονός, λέγοντας εξής: «Με ανησυχεί λίγο το μέλλον του ομίλου (Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών) γιατί πρέπει να φύγουμε πάλι από τις εγκαταστάσεις που μας είχαν παραχωρηθεί στον Αγ. Κοσμά». Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τους χορηγούς, τονίζοντας: «Η ομοσπονδία μας καλύπτει τη στέγη και τα τρία βασικά γεύματά μας αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι από την τσέπη μας, των γονιών μας δηλαδή. Όλοι οι αθλητές στην κωπηλασία είμαστε σε αυτή την κατάσταση γι’ αυτό και βλέπουμε πολλά νέα παιδιά στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό το πικ της κωπηλασίας είναι τα 30 έτη, εμείς δεν έχουμε ούτε έναν αθλητή πάνω από 26 ετών γιατί σταματάνε για βιοποριστικούς λόγους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία