fbpx

Με 18 αθλητές το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας κρίσιμης χρονιάς

Με 18 αθλητές το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας κρίσιμης χρονιάς

Με 18 αθλητές κι αθλήτριες ξεκινά τη Δευτέρα (10/10) στον Σχοινιά, το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας χρονιάς στη κωπηλασία.

Η χρονιά αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού θα δοθούν τα πρώτα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024.

Οι αθλητές που κλήθηκαν για προπονήσεις είναι όσοι πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών του Ράτσιτσε, καθώς και αυτοί που κατέκτησαν μετάλλια στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα K 23 και Εφήβων-Νεανίδων.

Το πρώτο κοινόβιο ενσωμάτωσης θα διαρκέσει ως τις 16 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκειά του θα γίνουν αξιολογήσει προκειμένου να επιλεχθούν εκείνοι οι αθλητές-τριες που θα πάρουν μέρος στο επόμενο από 28 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου.

Εντός Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν και σωματειακά τεστ για αθλητές-τριες Κ23 και άλλους με εκείνους που θα επιλεγούν να παίρνουν μέρος σε κοινόβιο από 28/11 έως 4/12.

Οι 18 που κλήθηκαν είναι οι εξής: Στέφανος Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Γιάννης Καλανδαρίδης, Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Θανάσης Παλαιοπάνος, Κατερίνα Γκόγκου (ΝΟΙ), Ζωή Φίτσιου (ΙΟΘ), Ευαγγελία Αναστασιάδου, Στέλλα Νάτσιουλα (ΝΟΚ), Ευαγγελία Κοντού (ΝΟΜ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Χριστίνα Μπούρμπου, Ελβίρα Αργυράκη, Ι.Ασβεστά (ΝΟΘ), Σοφία Δαλίδου, Π.Αδάμ (ΟΕΑΝΑΒ), Δημήτρης Παπάζογλου (ΝΟΣΑΛ),Νίκος Χωλόπουλος (ΝΟΜαυρ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία