fbpx

Παγκόσμιο Α/Γ: Οι μέχρι τώρα προκρίσεις των ελληνικών πληρωμάτων στην Τσεχία

Παγκόσμιο Α/Γ: Οι μέχρι τώρα προκρίσεις των ελληνικών πληρωμάτων στην Τσεχία

Άκρως επιτυχημένη η συμμετοχή έως τώρα των ελληνικών πληρωμάτων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Ρατσίτσε της Τσεχίας (18-25/09).

Μετά την ολοκλήρωση των επαναληπτικών την 3η μέρα των Αγώνων, τα ελληνικά κουπιά πανηγυρίζουν σε 5 συμμετοχές, ισάριθμες προκρίσεις στον προημιτελικό και ημιτελικό.

Η Ζωή Φίτσιου τερμάτισε 1η στον επαναληπτικό του σκιφ ελαφρών βαρών Γυναικών με χρόνο 07:40.03 προκρίθηκε στον ημιτελικό και έδειξε πως αφήνει πίσω της την μέτρια κούρσα της πρεμιέρας και βάζει πλώρη για διάκριση και μετάλλιο.

Το δίδυμο Δήμητρα Ελένη Κοντού/Ευαγγελία Αναστασιάδου τερμάτισε 1ο στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ Ελαφρών βαρών Γυναικών με χρόνο 07:02.40 και άφησε υποσχέσεις για πρόκριση στον τελικό.

Την αρχή είχε κάνει ο Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ Ανδρών. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε 1ος με χαρακτηριστική άνεση σε  06:55.30 και έδειξε με το «καλημέρα» ποιος είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Άνετη πρόκριση στον προημιτελικό και για τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου όπου τερμάτισε 1ος στην 3η προκριματική σειρά του σκι ελαφρών βαρών Ανδρών με χρόνο 06:54.00 και με απόσταση 15 δευτερολέπτων από τον 2ο στη σειρά, Σιντ Αλί Μπουντίνα.

Τέλος, το δίδυμο Θανάσης Παλαιοπάνος και Γιάννης Καλανδαρίδης πήρε την απευθείας πρόκριση στον προημιτελικό του διπλού σκιφ Ανδρών , τερματίζοντας στην 3η θέση της 3ης προκριματικής σειράς με χρόνο 06:22.82 και θα δώσει μάχη για την είσοδο στον ημιτελικό και μετέπειτα στον μεγάλο τελικό.

Οι προκρίσεις ενδέχεται να γίνουν περισσότερες, καθώς την Τετάρτη (21/09) το δίδυμο Ευαγγελία Φράγκου και Στέλλα Νάτσιουλα θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ Γυναικών με στόχο μια καλύτερη επίδοση από τα προκριματικά και την είσοδο στον προημιτελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία