fbpx

Παγκόσμιο U23: Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκιφ ελ. βαρών η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Παγκόσμιο U23: Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκιφ ελ. βαρών η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια του τελικού του σκιφ ελ βαρών χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 του Βαρέζε.

Η Αναστασιάδου που είχε στείλει το δικό της μήνυμα με το παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό  του αγωνίσματος έδωσε μεγάλη μάχη αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι. Μάλιστα στα πρώτα 500μ βρισκόταν στην 3η θέση για να μπει μπροστά στα επόμενα μέτρα και να κρατήσει τη πρωτοπορία ως τον τερματισμό όπου σημείωσε χρόνο 7:40.82 αφήνοντας 2η την Τουρκάλα  Οζμπάι με 7:43.81 και 3η την Ιταλίδα Κλερίτσι με 7:49.07.

Εξαιρετική η Δήμητρα Ελένη Κοντού που στην πρώτη παρουσία της σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος, σε αυτόν του σκιφ  πήρε την 5η με χρόνο 8:18.71 κι έδειξε ότι έxει το μέλλον δικό της.

Σπουδαίος ημιτελικός και για το τετραπλό σκιφ των Εφήβων με τους  Παναγιώτη Αδάμ-Απόστολο Λυκομήτρο-Νίκο Χολόπουλο-Δημήτρη Παπάζογλου να τερματίζουν στη 2η θέση με χρόνο 5:58.32 και να παίρνουν πανηγυρικά την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής

Την 2η θέση στο μικρό τελικό του διπλού σκιφ Ελ βαρών με χρόνο 6:39.57 κατέκτησαν οι Στράτος Τριανταφυλλου-Σταύρος Συμεωνιδης και κατέλαβαν την 8η θέση στη γενική του Παγκόσμιου πρωταθλήματος του Βαρεζε

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κωπηλασία